Nemovitosti

Prodej apartmánu, ul. Skuherského, České Budějovice 3

České Budějovice, České Budějovice 3, Skuherského, 2887/57

Užitná plocha: 44 m2

2 790 000,-

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nový apartmán o dispozici 1+KK s celkovou podlahovou plochou 44 m2. Apartmán se nachází v bytovém domě v ulici Skuherského v Českých Budějovicích v 1. patře. Jedná se o novostavbu, designově kompletně vybavenou (nábytek včetně matrací, lůžkoviny, koupelna včetně sanity, kuchyňská linka včetně spotřebičů). Celkové náklady apartmánu jsou cca CZK 2.500,- měsíčně (voda, topení, elektřina, internet, fond oprav). Vytápění a ohřev vody je dálkově. Apartmán je veden jako nebytový prostor vhodný k ubytování, (bez možnosti trvalého pobytu) i k podnikání (kancelář apod.) - zkolaudován jako…Více

Petr Chmel

Napište mi: info@invepro.cz

Telefon: +420608820559

Prodej apartmánu, ul. Skuherského, České Budějovice 3

Nabízíme k prodeji nový apartmán o dispozici 1+KK s celkovou podlahovou plochou 44 m2. Apartmán se nachází v bytovém domě v ulici Skuherského v Českých Budějovicích v 1. patře. Jedná se o novostavbu, designově kompletně vybavenou (nábytek včetně matrací, lůžkoviny, koupelna včetně sanity, kuchyňská linka včetně spotřebičů). Celkové náklady apartmánu jsou cca CZK 2.500,- měsíčně (voda, topení, elektřina, internet, fond oprav). Vytápění a ohřev vody je dálkově. Apartmán je veden jako nebytový prostor vhodný k ubytování, (bez možnosti trvalého pobytu) i k podnikání (kancelář apod.) - zkolaudován jako ubytovací zařízení. To vše na dosah centra města České Budějovice (8 min. pěší chůzí). Veškeré služby občanské obslužnosti jsou poblíž - MHD, obchodní centrum Igy (vhodné k nakupování, zábavě i relaxaci), lékař, škola, školka, apod. K prodeji je celkem 5 apartmánů, lze nabídnout jako soubor. Prodejní cena je bez DPH. DPH 21% činí 585.900,- Kč.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

166

Typ nemovitosti

Byt

Subtyp nemovitosti

1+kk

Číslo domu

57

Plocha užitná

44 m2

Plocha podlahová

44 m2

Balkón

Ne

Lodžie

Ne

Stav objektu

Novostavba

Bezbariérový

Ne

Datum poslední úpravy

2.5.2024

Nemovitost přidána dne

29.4.2024

Vydaný certifikát PENB

B - Velmi úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Infrastruktura

Škola
Restaurace
Doktor
Školka
Obchodní centrum
Obecní úřad

Kanalizace

Veřejná kanalizace

Konstrukce

Cihlová

Městská část

České Budějovice 3

Ulice

Skuherského

Umístění objektu

Klidná část obce

Petr Chmel

Napište mi: info@invepro.cz

Telefon: +420608820559

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Kontaktujte nás

Potřebujete více informací? Kontaktujte nás přímo, nebo nám zašlete zprávu pomocí kontaktního formuláře.