Nemovitosti

Stavební parcela Roudné "Na Paloučku"

Roudné, Plavská

4 300 000,-

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební parcelu č. 430/98 o velikosti 539 m2. Parcela se nachází v katastrálním území obce Roudné u Českých Budějovic. Pozemek je rovinatý a maximálně vhodný pro výstavbu rodinného domu. Bylo vydáno stavební povolení na kompletní zasíťování, jehož realizace začne ve 2. čtvrtletí r. 2024. Pozemek je dle platného územního plánu zastavitelný z 30%. Hlavní využití těchto pozemků je bydlení v kvalitním prostředí, umožňující nerušený a bezpečný pobyt a každodenní rekreaci a relaxaci obyvatel. Lze na něm realizovat rodinný dům až se 2 bytovými jednotkami nebo dvojdomek (jedno nadzemní…Více

Invepro Develop

Napište mi: info@invepro.cz

Telefon: +420608820559

Stavební parcela Roudné "Na Paloučku"

Nabízíme k prodeji stavební parcelu č. 430/98 o velikosti 539 m2. Parcela se nachází v katastrálním území obce Roudné u Českých Budějovic. Pozemek je rovinatý a maximálně vhodný pro výstavbu rodinného domu. Bylo vydáno stavební povolení na kompletní zasíťování, jehož realizace začne ve 2. čtvrtletí r. 2024. Pozemek je dle platného územního plánu zastavitelný z 30%. Hlavní využití těchto pozemků je bydlení v kvalitním prostředí, umožňující nerušený a bezpečný pobyt a každodenní rekreaci a relaxaci obyvatel. Lze na něm realizovat rodinný dům až se 2 bytovými jednotkami nebo dvojdomek (jedno nadzemní podlaží a podkroví nebo dvě nadzemní podlaží bez podkroví). RD (dvoupodlažní) – výšková regulace je stanovena: • na jedno nadzemní podlaží + sedlová střecha o sklonu 35-42 stupňů, výška římsy nepřesáhne 3,7 m nad nejvyšší bod upraveného přilehlého terénu. Garáž může být zastřešena kromě výše uvedené sedlové střechy též rovnou střechou s nízkými atikami (klasické pojetí rodinného domu) • na dvě nadzemní podlaží + plochá střecha. Ve stejném charakteru zastřešit i garáž či přístřešek pro auto (moderní pojetí rodinného domu) RD (typu bungalovu) - výšková regulace je stanovena: • na jedno nadzemní podlaží + valbová střecha o sklonu 30-35 stupňů. Výška římsy nepřesáhne 3,3 m nad nejvyšší bod upraveného přilehlého terénu. Podkroví je možné využít jako obytné. Garáž bude zastřešena kromě výše uvedené valbové střechy též střechou sedlovou o shodném sklonu jako na RD. • na jedno nadzemní podlaží + plochá střecha. Ve stejném charakteru zastřešit i garáž či přístřešek pro auto (moderní pojetí rodinného domu). V obci samotné je dobrá dostupnost obchodů a služeb, městská hromadná doprava, která spojuje okolní obce a město České Budějovice. V obci také najdete školku a moderní multifunkční hřiště. Dojezdová vzdálenost do centra Českých Budějovic je 8 minut.

Operace

Prodej

ID nemovitosti

139

Typ nemovitosti

Pozemek

Subtyp nemovitosti

Bydlení

Plocha pozemku

539 m2

Bezbariérový

Ano

Datum poslední úpravy

26.3.2024

Nemovitost přidána dne

1.9.2023

Ulice

Plavská

Umístění objektu

Klidná část obce

Invepro Develop

Napište mi: info@invepro.cz

Telefon: +420608820559

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%

let

Kontaktujte nás

Potřebujete více informací? Kontaktujte nás přímo, nebo nám zašlete zprávu pomocí kontaktního formuláře.