Moderní byty v ulici Jeronýmova v Českých Budějovicích

Nové byty Jeronýmova

Jeronýmova - InvePRO develop

O projektu

Náš nový projekt Byty Jeronýmova vyrůstá v centru města České Budějovice v těsné blízkosti Lannovy třídy. Jedná se o moderní bytový komplex, který nabízí celkem 10 bytových jednotek ve 4 nadzemních podlažích a obytném podkroví.

K bytovému domu náleží 12 parkovacích stání. Pro 8 vozidel bude možné parkování pomocí skrytého mechanického parkovacího systému a pro 4 vozidla kryté parkování v garáži.

Byty jsou k dispozici v různých velikostech, od útulných garsoniér až po prostorné 3+kk ve 4. nadzemním podlaží a podkroví, což poskytuje širokou paletu možností pro jednotlivé klienty dle jejich potřeb a preferencí. Každá bytová jednotka je navržena s ohledem na prostornost, ergonomii a dostatek přirozeného osvětlení.

Výhodou je strategická poloha, která zajišťuje vynikající dostupnost veškerých služeb. V bezprostřední blízkosti se nachází obchodní centrum Mercury, což je ideální pro nakupování i zábavu. Dále je zde snadná dostupnost městské hromadné dopravy, která umožňuje rychlé spojení s okolními čtvrtěmi. Bytový dům je obklopen množstvím obchodů, restaurací, škol a školek, což je zvláště vhodné pro rodiny s dětmi. Pro ty, kteří cestují mimo město, je k dispozici vlakové a autobusové nádraží v dosažitelné vzdálenosti 5 minut pěší chůze.

Objekt bude napojen na vytápění plynovým kondenzačním kotlem. V bytech je navržen okruh podlahového vytápění a kombinované topné žebříky v koupelnách.

Byty Jeronýmova nabízí nejen moderní a pohodlné bydlení, ale také skvělou polohu s veškerou infrastrukturou a občanskou vybaveností na dosah. Pokud hledáte komfortní bydlení v srdci obce s výbornými spojeními do okolí, tento nový projekt je pro vás ideální volbou.

Výstavba začne v létě 2024. Předpokládané datum dokončení je v prosinci 2025.

Doporučujeme

Nenalezeny žádné nemovitosti.
  • Zahájení stavby

    07/2024
  • Zahájení prodeje

    08/2024
  • Kolaudace

    12/2025
  • K nastěhování od

    12/2025

Aktuality

Lokalita

Bytový dům v Jeronýmově ulici, č.p. 21, je situován do uliční fronty stávajících domů v centru města mezi Lannovou a Rudolfovskou třídou v katastrálním území České Budějovice 6. V těsné blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako například obchodní centrum Mercury, poštu, zastávky městské hromadné dopravy, lékárny, školy, školky, obchodní dům Prior a mnoho dalšího. Na autobusové a vlakové nádraží se dostanete pěší chůzí za 10 minut, autem za 2 minuty.

Parkování v areálu u domu

Výborné autobusové spojení

Veškerá občanská vybavenost

Malebná krajina jižních Čech na dosah